T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
VAN / SARAY - Sırımlı İlkokulu

Sırımlı İlkokulu

Telefon
04327963252
Belgegeçer
0
WEB
https://sirimliilkokulu.meb.k12.tr
Adres
SIRIMLI MAH. OKUL YOLU ÜSTÜ/1 SK. NO 40 SARAY / VAN
Vizyon
Eğitim ve öğretimin önemini kavrayan, değişim ve kaliteye ulaşmada korkusuzca sorumluluk alan, çevrede istenilen, örnek gösterilen, tercih edilen bir okulda; topluma bilinçli, kendine güvenen sorumluluk alabilen, kendini, ailesini ve ülkesini seven, üretken ve çalışkan bireyler yetişirmektir.
Misyon
Tüm öğrencileri öğretmenleri çalışanları ve velileri yaşam boyu öğrenme ve öğretme becerisi kazanmaları için yüksek dözeyde bilinçlendirmek; deneyimlerini başkaları ile paylaşıp düşünen, problem çözme yeteneği gelişmiş bireyler haline getirmek ve öğrencilerimizi Atatürk ilkelerine bağlı kendine güvenen, uyumlu , topluma hazır, gelişmelere açık, ülkesi ve ulusunun ortak değerlerini seven gelenek ve göreneklerine bağlı sağduyulu saygılı, yaşamı seven ve sevilen bireyler olarak yetiştirmek.
Başarılar
2007-2008 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda; Okulumuz Halkoyunları Ekibi Van’ da düzenlenen yarışmada Yıldızlar Kategorisi’nde il 3. sü olmuştur. 2008-2009 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda; Okulumuz Güreş Takımı Van’ da yapılan turnuvada 1. Olarak Erzurum’daki turnuva’ ya katılıp bir gümüş madalya okulumuza kazandırdı. 2010-2011 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda; 1 öğrenci Ankara/Elmadağ Anadolu Öğretmen Lisesi 1 öğrenci Van/Saray Anadolu Lisesi 2010-2011 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda okulumuzun tiyatro ekibi 10.Akdamar Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Şenliği’ne katılıp 1. olmuştur. *2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda Tiyatro ekibimiz 23 Nisan 2012 tarihinde başlayan “Küçük Hanımlar Küçük Beyler Tiyatro Festivali” ne İlimizi temsilen katılacaktır.
Öğretmen :8
Öğrenci :155
Derslik :4
Konferans Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1200
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
08.30 -14.30
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Ulaşım kolaylıkla saglanmaktadır
Servis Bilgisi
Sırımlı-Saray ve Sırımlı-Özalp öğretmen servisi mevcuttur. Her gün geliş gidiş yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Sırımlı Köyü Saray/VAN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Van iline 81, Saray ilçesine 4 Km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Her yıl spor müsabakaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır